Ros yang Dia Pilih.....

Bismillah...........


Aku tengah tunggu beberapa jam je lagi nak balik. Jadi sambil menunggu tu, aku cuba untuk menambah semula semua butir untuk semua sijil peserta pertandingan. Sebelum ni dah buat tapi masih ada yang tak lengkap. Beberapa orang je lagi..........

Aku capai telefon bimbit, menaip mesej untuk bertanya nombor matrik dan kad pengenalan pada salah seorang peserta ni. Tiba-tiba balasan dia, tanya aku nak beri hadiah ke. Aikk, ingatkan semalam hari jadi dia. Hari ni ke???

Aiseh, aku rasa tak baik pula nak menolak request Birthday Girl kan??? Jadi, inilah hasilnya. Aku edit balik lukisan lama aku. Tambah layer, letak perkataan. 

Ringkas je, tapi tak tahu la Birthday Girl kita puas hati ke tak. Hehehe.........

p/s: Birthday Girl ke Birthday Woman? 

Thursday, January 22, 2009

8 Comments:

AnNe said...

hehe...~
time kasey daun keladi...=D
tahun dpn buat lagi...(^-^)v
hahaha...~
*terharu sangat2* =)

p/s; Lawa...~

DarkArtz said...

halahai, bukannya apapun hadiah ni........
setakat softcopy je.........
hehehe.......

nadia said...

isk..~
xaci nie..~
lenkali aku nak gaxx..~

DarkArtz said...

ish, softcopy je pun tu.........
kalau kau nak amik le..........
hehehe, by the way, ni nadia mana ni???
banyak sangat nadia le kat usm ni........

AnNe said...

tu nadia kecik yang kepoh...=P
haha...~
dia x ley ambik sbb kat gambar tu da tulis 22 tahun...
tunggu umur 22 tahun br ley ambik...=P
haha...~
ni special utk ak je... (^-^)v
hahaha...~ =P

nadia said...

xkesa pun..~
xnak amik..~
huhuhuXD

AnNe said...

uits?
mrajuk?
haha...~
nanti ak sruh dia wat lagi lawa utk ko bulan 10 nanti, k?
=P
hehe...~
jangan la majuk...=)

DarkArtz said...

.......

aku jugak jadi mangsa dalam masalah ni......