Anda Semua, Tolonglah Beli.......

Bismillah.......

Menarik bukan???

Lebih menarik jika kamu membelinya sebanyak lapan helai..........

Tolonglah beli.......

Merayu ni.

p/s: di sebalik rekaan baju ini, ada kisahnya, tetapi malas nak menaip.

Monday, July 27, 2009

8 Comments:

izzahsakinah said...

Kenapa lapan helai?
*berfikir dengan gigih*

hanisah said...

mnarik2..
tp kan, dak pmpuan pkai tudung arr..
x nmpak arr gmbar2 tu..
so, xnk bli..=b
lgpun kan...aku dh bli tshirt i love usm tu...
mne ade duet nk bli byk2..
haha..
g0men ne~

lea said...

alahai azahiri...
dun wori la..
aku tlg carikan agent utk jual tshirt ko ni k

cj'alhafiz said...

haha....baju ni cantik. kawan-kawan, sokonglah azahiri dengan membeli baju ni...tak rugi punya. cepat beli...cepat2...

eh! aku beli ke tak? haha!

kErOpPi said...

nak komen..hahahXD
nape yg health sc school gamba ecg??werkkk...xde kaitan dgn diet..uwaa..=((

DarkArtz said...

izzahsakinah: lepas beli lapan helai, baru tahu apa yang menariknya........
jadi, belilah lapan helai........
hehehe..........
(ini satu strategi menarik orang membeli)

hanisah: aku dah kaji.........
walaupun pempuan pakai tudung, tapi tak semua bahagian ditutup..........
melainkan kau pakai tudung labuh.........
haaaaa.........

lea: trimas lea........
kalaulah aku leh cubit pipi kau.........
hak3.........

DarkArtz said...

che joe: terharu aku..........
nak keluar air mata dah ni..........
tapi untuk kau takde diskaun tau.........
har3...........

keropi: semua benda ada kaitan.........
aku dah kaji dah.........
ecg tu normal menunjukkan health yang baik.........
dietetik berkaitan penjagaan makanan dengan baik, supaya kesihatan pun baik...........
maknanya ECG pun akan nomallah kan???
tak gitu???

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

cantekkk..tapiiiiii mcm sokong pndgn nisah..sy x pki tdung labuh pon..tp ase cm x best la klo xnmpk..hehe..ini bkn alasan tidak mawu membeli okeh..ini cumee pndagn..hehehe