Tak Terlewat Lagi Rasanya......

Sedikit buah tangan kepada korang.....

Bismillah........

Teruk juga aku apabila semakin melangkah ke hadapan menghadapi peperiksaan. Makin banyak tidur, semakin tak terurus.......

Namun, apapun berlaku, rasanya masih belum terlewat untuk aku mengucapkan kepada korang dan juga semua warga USMKK terutamanya warga Persatuan Sains Kesihatan yang bakal menghadapi peperiksaan hari ini.

SEMOGA BERJAYA DI DALAM PEPERIKSAAN

Begitu juga dengan warga blog yang merangkap kawan aku, Hakim, Che Joe, Quzie, Fatin, Nadia, Tengku Nadia, Huda, Tengku Atirah, Hanisah, Lea, Lukman, Nadia Audio dan mereka yang tidak aku sebutkan namanya.

Buatlah sehabis baik hingga ke tulisan yang terakhir....... 

Dan seperti Prof Syed cakap, 'jangan belajar demi periksa, belajar demi ilmu.' Doakan kejayaan aku juga seperti aku mendoakan kejayaan semua. Kikikiki.........

Bacalah dengan (menyebut) nama Tuhanmu Yang menciptakan....

Saturday, April 11, 2009

9 Comments:

chanz said...

bismillahirrahmanirahim..

AnNe said...

=)
thanx...~
btw, banyak tdo?
haha...~
same la...
huhu...

hanisah said...

haha! siap quotekan pr0f syed pnye ayat lg...gud luck by da way...

lea said...

good luck..
sori for everything ok...
halalkan segala makan..minum..
(mcm ko penah belanjan aku...huhuhu)
pape pun sori taw...
kena mitak maap dulu..kang susah nak jawab exam esok..huhu

cj'alhafiz said...

Azahiri....sok kejutkan aku g exam...aku pon banyak tido gak...takut sok pun tertdo..hahaha!!

Yup, belajar tuk mendapatkan ilmu. Skrg ilmu tu aku akn bawak ke dewan exam untuk pass exam...yohoho!!

izzahsakinah™ said...

Selamat berjaya jua :)

DarkArtz said...

chanz: iqra' bismirabbikal lazhi kholaq......
doakan aku.......

anne: fenomena banyak tidur ni semakin menjadi-jadi.......
banyak glucose di metabolize rasanya akibat baca nota sampai keletihan dibuatnya..........
tu yang banyak tidur tu........
hahaha........

hanisah: aku tak tahu nak quote apa, jadi aku quote ayat prof.........
tujuan utama aku nak quote ayat bawah sekali tu sebenarnya.........
hahaha..........

DarkArtz said...

lea: haaa, waktu ni barulah kau nak minta maaf dengan aku........
waktu-waktu lain kau dera aku, isk..........
hahaha, aku pun minta maaf gak.......

che joe: lagi sekali kawan dengan masalah tidur........
jangan sampai ke dewan peperiksaan je Che, kau boleh bawa ilmu tu pergi lagi jauh sebenarnya........

izzahsakinah: doa-doakan ek....

kErOpPi said...

eh..baru terperasan entri ni..~ papepun..aku pun still xterlewat untuk mengucapkan selamat menghadapi peperiksaan..~
haha..~
poyozz..~