Aku Doakan Korang Juga......

Macam biasa, buah tangan untuk korang..


Bismillah........

Esok akan bermulanya peperiksaan akhir untuk semester ini. Seperti biasa, aku mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan,

SELAMAT MENGAMBIL PEPERIKSAAN
semoga kita beroleh kejayaan yang cemerlang!!!

Kepada kawan-kawan blogger, Che Jo, Lukman, Hakim, Iman, Ikram, Nadiah, Nadiah, Nadiah, Huda, Quzie, Fatin, Lea, Haida, Alexis, Nisah, Tengku Atirah, Din, Tukang Masak, Mai, Syafiq, Reen, dan blogger yang tak disebut namanya (lupa, banyak sangat), pembaca-pembaca blog, rakan-rakan Sains Forensik, rakan-rakan se-USM dan kepada sesiapa sahajalah........

Aku minta maaf andai ada membuat kesalahan pada korang. Minta korang semua doakan kejayaan aku, aku pun akan doakan kejayaan korang juga. Marilah jawab peperiksaan kita sehabis baik.

Pesanan aku, tak mengapa kita dapat rendah, asalkan kita dah buat sehabis baik dan sepenuh usaha kita.

"Apabila kamu telah berazam (bertekad dan berusaha) maka bertawakallah kepada Allah, sesungguhnya Allah sukakan golongan yang bertawakal."
Surah Ali Imran, 159.

p/s:
udah, gi baca nota tu........

Saturday, October 31, 2009

7 Comments:

lea said...

akU pun nak mitak maaf jugak
halalkan makan minum aku ek..
halalkan satu ringgit eskrim tue yer...
ngeh3...

gud luck utk kamu jugak:)

hanisah said...

all the best!

AnNe said...

siap ada 3 nma 'Nadiah'...
tapi namaku tiada pun...
huhu...~
sedey...~

~tukangmasak~ said...

ohoho...
tq saya ucapkan..
ntuk kamu jugak..
alldabest 4 final n maafkan semuanye ye..
kamu xde salah ngan saya...
^^

Dark Light said...

I found you.. at last. Gud luck and all the best!

Mohd LukMan said...

thanx..
dean lah ko sem nih.. haha

DarkArtz said...

lea: apa kata aku bayar duit kelas yang baki tu rm4 je???
lagi singgit kau bayarkan???

hanisah: insyaAllah supaya 'all' dan bukan 'partial'..........

anne: eh, ye ke???
nanti saya tukar........
hehehe.......

tukangmasak: first time tukang masak komen sini, cam tak caya je........
bila nak update blog???

darklight: aiseh, kantoiii.......
huhu.........
now you can see how bad i am in graphic.......

lukman: amin. semoga aku dean list.........