Aku Rasa Lega Sedikit


Bismillah........

Teringatkan lagi peperiksaan sebulan lepas. Masih lagi menghantui aku tahap kesukarannya. Dan yang paling susah bagi aku tentulah subjek patologi dan farmakologi.

Namun setelah aku melayari laman web USM pagi tadi, aku dapati keputusan peperiksaan dah pun keluar, tetapi bukan dalam bentuk gred. Yang keluar hanyalah dalam bentuk lulus atau gagal.

Mengejutkan aku, aku lulus patologi dan farmakologi. Alhamdulillah........

Lulus dua subjek susah tu pun dah cukup bagi aku.

Sekurang-kurangnya aku tak gagal dan tak perlu mengulang subjek. Kikikiki......

Korang macam mana???

Sunday, May 31, 2009

12 Comments:

hanisah said...

laa...xtau eh lulus gagal tu dh kuar? dh lme dh..hehe...
2hb ni result penuh..h0ho..all da best!

p.s. aku pn lulus smua..tp still, tak0t yg amat..=(

lea said...

a'ah..betul ckpo nisah tue
dah lama la kuar...
tu lah ko asyik download citer jerk..
sampai lupa nak bukak laman web usm..hik3
just kidding!

^^ PinKy_FuNKy ~~ said...

tahniah,,.

AnNe said...

eyp...
result penuh da kuar...
nape x upload gak blog kamu ni..?
upload la...
nk tgk...=P
hehe...~

hanisah said...

azahiri, ade org bgtau result ko kat aku..
hebat2..c0ngratz!

DarkArtz said...

hanisah: eh, ye ke dah lama kuar?
hahaha (angkat dua tangan tutup muka).........
weih, mana bleh dia kasi tau result aku pada kau.......
dia tak bagitau result kau pada aku.......

lea: mana le aku tau, takde forward sms langsung masa cuti ni........
huhuhu........

reen: trimas, tahniah untuk kamu juga, hahaha.........

anne: xleh, malu nak bagitau result sebenar.........
bahaya, huhuhu........
nanti awak tengok.......

hanisah said...

hahaha..dia x bgtau eh? bag0s tol..=b

DarkArtz said...

aku dah tau dah kau dapat berapa.......
hwa3........

hanisah said...

huh?
ko tnye dia ye?

DarkArtz said...

ish, kalau aku tanya dia, mesti dia tak nak kasi tau........
jadi aku tanya seorang dak biomed tu..........
huhuhu, terer gak kau.........
lagi skit je tu........

hanisah said...

ko tnye lukman ye?
haha!
hm..x terer pn..naseb baek je dpt cmtu. adehlaa.. sem lps byk main2 laa..siyesly..isk..
eh..ko amek elektif pe?

DarkArtz said...

aku tak kontek pun lukman cuti ni........
hohoho, ingat aku takde spy ke dalam biomed........
elektif???
research methodology ngan komunikasi apa tah nama dia.........