Kenangan Terindah.....

Bismillah.........

Lagi satu entri untuk hari ini........

Sekadar perkongsian gambar untuk menunjukkan ringkasan perjalanan Hari Tautan Mesra yang berlangsung pada 14 Februari 2009. 

Aku minta maaf sebab aku bukan jurufoto professional, malahan kamera aku pun bukan jenama Canon atau Olimpus atau Nikon. Huhuhu...........

Barisan mereka yang berpoco-poco....

Che Joe semangat gila, hahaha.....

Semua peserta turut buat poco-poco.....

Romeo?? Kikikiki......

Team ni dah bersemangat dah, last-last kena buat team baru......

Gambar ni ditangkap oleh Fatin, aku respek sebab nampak buah kelapa melambung tu.....

Semangat melastik, juga ditangkap oleh Fatin guna kamera aku......

Budak-budak ni layan bola tampar lak......

Wali yang bersemangat buat bara. Lepas 15 minit baru menyala kuat......

Ni AJK aku yang datang lewat....... budak ini........

Oraitt, kami dan nametag serta badge kami........

Dr Maliki menilai hasil karya kumpulan sebelah kami.......

Hasil kerja barisan exco HTM, aku terasa macam penyu tu tersenyum lak........

Lukman layan blues, hak hak hak........

Bebudak ni pula mengajuk Lukman, hahaha........

Budak-budak Dietetik.......

Aku pun layan blues gak.......

Ohhh, melihat perjalanan di hadapan......

Pemenang pertama, Tut.......

Paya yang sesaja aku tangkap.....

Cuba korang teka, buah apa ni??? Lukman cakap buah nenas, muahahaha........

Huh, dengan berakhirnya Hari Tautan Mesra ni, tamatlah kerja aku sebagai Exco Grafik. Di sini aku ingin mengucapkan syukur kepada Allah, sebab memudahkan kerja aku, dan sentiasa menolong aku.

Terima kasih aku ucapkan kepada Wali sebab memberi kepercayaan kepada aku untuk jadi Exco Grafik, juga kepada AJK aku, sebab banyak menolong aku, Farizon, Alvieno dan Faizal, barisan exco-exco yang lain, dan juga semua pihak yang terlibat dan tak terlibat (Rashid....)

Terima kasih semua..........

Sunday, February 15, 2009

10 Comments:

AnNe said...

knapa knangan terindah?
x de knangan trindah laen ke? =P
time kasey sbb mfamouskan diriku di blog kamu!~
=P
haha...~

lea said...

alaa...
apsal pic aku xde pun...
huhuhu...
btw..sempat lagi yer ko update blog ko ni...
di kala tgh musim ca ni...huhu

kErOpPi said...

aku juga begitu..~
hahahahaha=D
tapi cantik la gamba2 2..~
thanxx ea??
aja la aku camna nak edit gamba..~
huhu=P

DarkArtz said...

anne: tak tau nak letak tajuk apa. tu yang letak kenangan terindah tu.......
hehehe.........

lea: haah le, baru aku perasan tak letak gambar kau.......

keropi: keropi ni sapa ek???
takde la edit sangat gambar2 tu cuma letak perkataan je............

AnNe said...

by the way, gambar ktorang (sy dengan cik keroppi with other 3 guys) yg ngadap pantai tapi x nampak mke tu mmg cun...
sy wat jd wallpaper laptop sbb lawa...=P
memang gambar tu cantik...=)

lea said...

haaa...
kalo cm2 letak pic aku cepat...
hahaha=p

tp aku termusykil sikit...
apsal pic bdk diet ade ek..
tapi pic bdk forensci xde plak..
hurm

DarkArtz said...

Anne: ye ke???
sib baik tangkap macam tu.......
kebetulan kot........
hehehe.......
jangan le kasitau wat wallpaper, malulah.........
hehehe........

Lea: eh, aku rasa banyak lagi gambar dak forensik.........
aku senaraikan: aku, fatin, quzie, che joe, hazirah, wali, dak first year forensik.........
hehehe, ini bukan bias tau...........
sebenarnya kalau kau tengok tul2, aku buat urutan waktu dan event sebenarnya........
jadi, bila gambar untuk suatu event tu banyak, aku pilih yang tertentu je, yang menarik dan jelas.........
kira summary la ni........
klu tak semua gambar aku letak gambar aku je.......
huhuhu.........

AnNe said...

haha...~
lea jelez...=P

kErOpPi said...

hehe..~`

kamu ini..~
aku la..~
si keroppi yg comey cangat..~
ahaQQzz..~
gamba ku ada dalam senior n junior diet..~
huhu=P

DarkArtz said...

keropi comel ke???
hak3.........

maaf2, gurau je..........