Lagi Tiga..........

Bismillah..........

"Kau guna logo lama ke baru untuk draf tesis??"

Figure 1: Logo lama.......

Figure 2: Logo baru......


Dah lama aku perhatikan perbezaan antara kedua-dua logo USM ni. Hampir sama tapi tak serupa. Namun kedua-duanya tetap melambangkan USM.

Cuma hati aku lebih tertarik kepada logo USM yang lama.

Moga untuk hard-cover tesis nanti tak dimestikan guna logo baru......


Bukan nak kata logo baru tak cantik, cuma......

Huhuhu.......



p/s: kamu semua pelajar USM??? Kamu tahu makna-makna di sebalik logo USM ni tak?? Hehehe.......


Tuesday, April 26, 2011

5 Comments:

hanisah said...

aku lg suka logo lama.
yg baru mcm err..childish? ntah..haha..
tp thesis aku xde logo usm pn.
lalalaala~~

lea said...

yg beza rasanya kaler je kot

lunarwolf said...

..nak buat logo sendiri r

chanz said...

masa orientasi kena ajar makna logo ni.........sebab depa tak ajaq saya taktau dan tak ambil peduli da. hua3

logo baru kaler lebih advance. baru la apex international worldwide ha

MiR said...

font ade beza :P