Dah lama aku tak update blog. Banyak juga orang bertanya kemana hilangnya DarkArtz yang hensem tu. Jadi, hari ni aku rasa bersemangat nak tulis entri.

Bismillah.........

Panjang tak tajuk aku??

Wednesday, April 13, 2011

8 Comments:

MiR said...

entrinye mane~~~

fasihahhanum said...

aku adalah or yg tertipu dgn entri yg pjg ini~haish

forensik ke? said...

bajet hot tokwan

AnNe said...

ceh...
ni lawak april fool ke??
haha~

-me- said...

tahniah.!!!

chanz said...

WOI!!

jawab tag aku jawabbb

shalmadrep said...

Aku suke entri nie... best ~

DarkArtz said...

mir: tu........
tuuuuuu..........

fasihahahaahahahahanum: tahniah........
ngehehehehe.........

cucuku yang degil: tokwan memang hot~
muahahahahaha.......

cik anne: tidak lah.......
entri serius ni........
ngehehehe........

tukangmasak: saya terharu........
huhuhuhu.........

chanz: nanti aku jawab esok........
hehehe, dari hari tu kata gini.........

arep: aku pon suka gak.......
berseni~
hehehe........