Poster dan Logo Quranic Generation Yang Menarik....

Bismillah.........

Mari kita lihat.........







Cantik kan???

Oppss, bukan aku yang membuatnya, tapi ada seseorang tu yang membuatnya. Yup, aku akui, semua rekaan poster termasuk logo untuk Quranic Generation ini amat cantik, mungkin lebih cantik daripada yang aku buat.

Komposisi rekaletak yang kreatif, gambar yang unik, perkataan yang tak terlalu banyak, rekaan yang ringkas namun padat, cetakan warna penuh (full-color)......... Hebat perekanya......

Pendapat peribadi, aku beri markah 4 daripada 5 untuk semua hasil kerjanya ini. Juga boleh menjadi rujukan aku dan kamu semua pada masa akan datang.

Kamu tahu siapa perekanya???

Ohhh, beliau seorang yang berbakat besar, namun biarlah aku simpan namanya dahulu daripada memberitahu di sini.

Sebabnya??

Aku tak minta pun kebenarannya nak buat entri mengenai beliau di sini......... Bimbang beliau marah pula jikalau aku mendedahkan namanya. Huhuhuhu.........

p/s: apabila nak buat assignment sahaja, mesti internet terputus. Aku ingatkan hanya di Murni yang mengalami keputusan bekalan elektrik, rupanya kesannya sampai ke Nurani. Kenapa tak naikkan notis di Nurani ya?

p/s 2: pepatah Mat Salleh ada mengatakan, don't judge a book by it's cover........ Tajuk entri budak ini cukup gempak, tapi bila buka, hampehhhhh......... Hahahaha.........

Saturday, March 13, 2010

7 Comments:

~tukangmasak~ said...

komen 1:
saaaaaaaaaaaaangat chantek............
ohohoho~~~~





komen 2:
apakah motifnye???
apakah???????????

DarkArtz said...

komen 1 : sila puji beliau.........
beliau memang hebat.........

komen 2: motif apakah???
tukangmasak demam ke ni???
ore dop wat gapo pun..........

AnNe said...

wah...~
darkartz ke ni?
da bley cakap klantan la...
hahaha...~

P/S: slain dari 'dont judge a book by it's cover', pernah dengar tak 'dont judge a girl by her cover'? ni tajuk sbuah novel BI... hehe...~

DarkArtz said...

ohhhh, tukangmasak le yang mempengaruhi saya cakap kelantan........
hohoho, jangan tanya bagaimana beliau memepengaruhi saya........

dont judge a girl by her cover???
adakah dont judge miss anne by her cover, since she looks dont want to take a photograph, but actually she want???
hahahaa, tak paham???
jangan paham.........
hehehe.........

AnNe said...

haha...
mesti la paham...
sindir ye?
mrajuk lagi br tau...
hehehe...~

~tukangmasak~ said...

komen 1:
sebab saye taktau sape beliau maka saya puji kat sini je la...
kepada beliau~~~~
saya sangat suke dan kagum dengan karya anda....
chantekkkkkkkkkkk^^
~lain kali buat lagi yept..buat baaaanyak-banyak...ohoho~


komen 2:
alhamdulillah setakat hari neh tukangmasak maseh bole memasak....
muahahhahahhaha

DarkArtz said...

cik anne..........
itu perasaan awak je tu.........
tak betul pun.........
hohoho, jangan mengalami konflik identiti ye........
huhuhu.........

cik tukangmasak........
serius leh memasak???
macam tak caya cik tukangmasak leh memasak.........
huhuhu........