Kempen Follow Blog Syazwan

Bismillah........

Kamu semua kenal Syazwan Samar tak???

Siapa tak kenal kan???

Celebrity PSK merangkap maskot Biomed.........

Sebut saja Syazwan terus teringat Biomed batch 2007/2008.........
Terus ingat abang jual seluar jeans kat wakaf che yeh.......

Okeh, aku tak mahu cerita panjang-panjang. Cuma nak beritahu kamu yang dia ada blog sebenarnya. Dulu private, sekarang dia dah publickan.......

Jadi, silalah menyokong beliau dengan menjadi follower blog beliau.

Blog beliau di link di bawah














KAH3x Amik kau wan!!! Janji dah aku tunaikan......

Wednesday, March 9, 2011

10 Comments:

hanisah said...

HAHAHAHAHA~~~
aku ske entry ni!
pasni dia mesti jd fashion blogger~~
hua3..

-me- said...

hahahhaha..
malam kat ceyeh, siang kat usm..
hehe~

p/s: kat mana nak tekan like??

syazwansamar said...
This comment has been removed by the author.
syazwansamar said...

aku x janji ape2 pun.
T__T
aku x suruh pun
T__T

fatehah noorani said...

maskot? ahahahahahaha

Din_diet said...

syazwan maju setapak lagi ke depan dgn mem'public'kan blog beliau.haha

AnNe said...

haha~
bagus la promoter ni...
dapat gaji brape sen dik?
=P

chanz said...

haha!

ikhlasjohn said...

woo thanx zul...aku x pyh sush2 cr...terbentang luas depan mata ape aku nk cr...eleh syazwan wat blog rahsia2 plak

DarkArtz said...

cessss.........
dia dah privatekan balik.......
sebab dia kata BI dia teruk.......
hehehe........