Anda Minat Pac-Man??

Bismillah........

Cuba kamu buka laman web Google. Hari ni (21 Mei 2010) Google Doodle menyambut ulangtahun Pac-Man yang ke 30. Kamu akan lihat seperti di bawah ni. Alahai, takkan kamu tak ingat Pac-Man yang selalu main masa kecil dulu tu...... Yang kena makan point sambil tak kena tangkap oleh 'si jahat' tu.

Oh ye, kamu boleh main permainan Pac-Man Google Doodle ni. Klik kan pada bahagian 'Insert Coin' untuk bermain permainan Pac-Man percuma ni.

Apabila kamu dah mati atau kalah, Google akan terus membawa kamu ke halaman carian mengenai Ulangtahun Pac-man ke 30.

Menarik betul Google Doodle kali ni. Ni kali pertama aku main sesuatu dekat laman web Google. Huhuhu.......

Cubalah….

p/s: aku pun tak sengaja tahu perkara ni. Tiba-tiba saja tak tersengaja buka Google. Baik cepat cuba, nanti dah pukul 12 tengah malam, dah jadi 22 Mei 2010, tak tau ada lagi ke tak. Lama dah tak main Pa-cMan. Nostalgik betul.

Friday, May 21, 2010

8 Comments:

hanisah said...

aku ske game ni!
dlu2 slalu maen..XD

AnNe said...

comey je...~
=)

INFINITY said...

Bukan tak nak update sebulan ke? Hhahaahahahhaha

DarkArtz said...

nisah ngan cik anne: koang berdua sempat main tak game ni kat google???
hahahaha.......
siap ada bunyi lagi, best gak.......

huda: cuba kau baca betul2 entri aku tu, manada sebulan, seminggu la....

AnNe said...

da try nk maen tp x jd lak...
cbe try klik kat link ni...
pasal pac-man gak...
lucu je...
http://www.youtube.com/watch?v=CUt9FtiWiVs

AnNe said...

saje nk bgtau..
akhirnya bjaya gak maen...
hahaha...~
\(^_^)/

~tukangmasak~ said...

rini (may 23rd) anda masih bole main pac man lam google nyer website..
ohohoho~
pacman pacman pacman~

DarkArtz said...

cik anne: bagus2........
dah main sampai menang tak???
tau kan kalau menang 2 kali dia ada tunjuk short animation???

tukangmasak: ari ni dah 25 may la.....
hohohoho, dah takleh main dah........