Sekarang Musim Peperiksaan Rupanya....

Bismillah.......

Buka Facebook, tengok banyak orang tulis mengenai peperiksaan akhir. Ada yang cakap susah, ada yang cakap senang, ada yang beri semangat, ada macam-macam ragam la, senang cerita.

Teringat aku masa beberapa hari nak periksa dulu. Kumpul-kumpul nota yang tak cukup, belajar di merata-rata tempat konon nak cari mood sesuai, tidur lebih masa, sembang dengan senior konon nak soalan past year tapi sebenarnya menyembang je lebih dan bermacam-macam lagi.......


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
HUAHAHAHAHAHA!!!

Aku dah tak ada exam dah sekarang!!!

Hehe, ini cuma gurauan seseorang yang dah habis ambil ijazah dengan keputusan teruk (aku le tu).

p/s: buat baik-baik ye kawan-kawan yang nak menghadapi peperiksaan tu. Semoga dipermudahkan mendapat kejayaan. Semoga dapat keputusan yang terbaik. Amin.....

Sunday, June 10, 2012

5 Comments:

Nur Hanisah Azmi said...

Berzaman x update blog. :P

chanz said...

laptop dia kena curik (tipu)

haha

aku rindu menyambut birthday dengan exam....uhuuu

budAk kEcik said...

untonglaaa da xde exam pakcik..!!

ishh..entry nie sgt menganiaya hati budak2 yg x abes stdy ag.. -____-"

-me- said...

insaf2 la awak eh..

DarkArtz said...

nisah: hehehe, blog aku tak best, aku malas nak menulis, xde orang baca pun, hehehe......

hakim: laptop aku kasi orang pinjam la.....
kau amik master la kim, leh sambut besday ngan exam lagi....
hahaha......

za: ewahhhhhhh, kau pon dah ada blog dah???
hahaha......
g study la wei!!
huahahahahahaha!!!!

tukangmasak: saya dah lama dah insaf.......
skang ni tengah muhasabah la ni......
hehehe.......